Naughty Dog, Last Of Us Günü İçin “Yepyeni İçeriği” Açıklayacak

tarafından
34
Naughty Dog, Last Of Us Günü İçin “Yepyeni İçeriği” Açıklayacak

26 Eylül, The Last of Us evreninde Salgın Günü olarak biliniyor ve Naughty Dog, bu hafta sonu bir tür “tamamen yeni içerik” ortaya çıkarmak da dahil olmak üzere çeşitli şekillerde bu olayı işaretliyor.

Naughty Dog bir blog gönderisinde, bu içeriğin, her ne ise, 26 Eylül’de saat 9:00 PT / 12 PM ET / 18:00 CET’de duyurulacağını söyledi. Bu duyuru The Last of Us’ın web sitesinde yapılacaktır.

Bu “tamamen yeni içerik” hakkında bilgi edinmek için biraz daha beklemeniz gerekse de Naughty Dog, oyuncuların olayı ve franchise’ı kutlamak için alabilecekleri daha fazla Last of Us ürününü duyurdu. Buna Abby’nin yer aldığı yeni bir tişört, gri örgü bir bere, pazen gömlekler ve bir yağmur ceketi dahildir. Ayrıca şık görünümlü yeni bir bomber ceket ve daha birçok harika ürün var.

Ayrıca, Naughty Dog’un Taylor ile ortaklığı yeni gitar penaları ve kayışları içerecek şekilde genişlerken, Taylor 314ce ve GS Mini gitarları artık Avusturya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, İspanya ve Birleşik Krallık’ta satılacak. Bunlar çarpıcı birinci sınıf gitarlar ve dünyanın başka yerlerindeki insanların onları sipariş etme şansı elde ettiğini görmek güzel.

PlayStation Blog’da tüm yeni Last of Us ürünlerinin bir özetini görebilirsiniz .

Gelecekteki Naughty Dog oyunlarına gelince, stüdyo, bir Last of Us oyunu olduğuna inanılan ilk bağımsız çok oyunculu oyunu üzerinde çalışıyor.